Työnhakijalle

Tiesitkö, että yhdistyksemme työllistää kuukausittain palkkatuella noin 30 henkilöä? Jos olet siis pitkäaikaistyötön, lahtelainen ja oikeutettu palkkatukeen, voimme auttaa sinua.

Palveluihimme kuuluu työnhakupalvelut ja uravalmennus. Aloitamme kartoittamalla olemassa olevan osaamisesi ja pyrimme löytämään sinulle työpaikan, jossa voit aloittaa työskentelyn tuetusti. Koko työskentelyn ajan sinulla on tukenasi uravalmentajamme, jonka kanssa olet yhteydessä viikoittain.

Kauttamme on myös mahdollista pätevöittää osaamista tutkinnoksi, jos se auttaa sinua työllistymään. Tämäkin selvitetään alkukartoituksessa uravalmentajan kanssa.

Täältä näet jo nyt kauttamme löytyviä avoimia työpaikkoja

Kiinnostuitko?

Kenelle?

Uravalmennus ja palkkatuella työllistäminen on tarkoitettu ensisijaisesti yli 30 vuotiaille työttömille lahtelaisille, joilla on oikeus 100 %:n palkkatukeen (harkinnan mukaan myös nuoremmille).

Palkkatukioikeutesi saat selville työllistymissuunnitelmastasi tai TE-toimiston virkailijalta. Autamme myös tämän selvittämisessä, jos olet epävarma.

Mitä tarjoamme?

Uravalmennuksessa selvitämme osaamisesi, ja arvioimme työllistymistäsi erilaisiin yrityksiin sekä tarvetta osaamisen täydentämiseen. Tavoitteena on, että pyrimme löytämään työllistymistäsi edistävän ja osaamistasi vastaavan määräaikaisen työpaikan, jossa voit aloittaa työskentelyn tuetusti. Kun sopivia työpaikkoja löytyy, sovimme haastattelun työpaikkaan.

Kun työllistyt kauttamme yritykseen tai yhdistykseen, on:

  • työaikasi 30 h / viikko
  • palkka 1 300 € /kk.

Lisäksi sinulla on oikeus tunnin uravalmennukseen / viikko. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti 4-6 kk mittaisia.

Jos täytät kriteerit tai kiinnostuit, ota yhteyttä tai lähetä vapaamuotoinen hakemus.

Kysy lisää palveluistamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.